K+L 42 : 20 jaar voorzangers – Lourdes

20 JAAR VOORZANGERS
Geert Twee voorzangers, Lena en Willy, in een intiem gesprek
Bloemen voor Lieve                                                   Lena en Willy in gesprek
Dat het feest van 20 jaar voorzangers (1995 – 2015) geslaagd was, blijkt alweer uit deze foto’s. Er was lekker, gevarieerd eten en drinken. Blije gezichten, een grote opkomst van voorzangers en partners. Er werd dan ook gezorgd voor een passende attentie voor oprichters Alain en Lieve die op hun beurt zorgden voor een geschenk voor gastheer Wim en gastvrouw Kathy.

LOURDES NODIGT NOG ALTIJD UIT

Ooit waren de Vrienden van Lourdes een jaarlijks wederkerend begrip. Het was ingeburgerd. Door een onderbreking is het nu opnieuw opbouwen, de mensen ervan overtuigen dat een bedevaart naar Lourdes via dit systeem heel waardevol blijft en dat een ticket van slechts vier euro je een kans biedt op een Lourdesbeurs van vijfhonderd euro, honderd meer dan vorige jaren.

Wat ervaren gelovigen die er geweest zijn?

Iemand getuigde: ‘Lourdes laat de indruk na dat Maria voor ontelbaar velen werkelijk nog een kracht is om je aan toe te vertrouwen. Daarvan is het bidden en het danken van al die mensen het getuigenis. Wat mij nog het meest heeft getroffen: de internationale viering en de sacramentsprocessie. Alle grenzen die landen afbakenen, alle verschillen vallen hier weg. We vormden één volk, één geloofsgemeenschap, innig en sterk verbonden met elkaar.’

Bedevaarders zijn daar tochtgenoten voor elkaar. Zieken en mensen met een beperking krijgen altijd voorrang.

Beste lezers en gelovigen, dit is een uitnodiging om met vier euro een kans te krijgen op een financiële steun van niet minder dan 500 euro om toch naar Lourdes te gaan. Als je het niet voor jezelf doet, denk eraan dat je dan ook een kans geeft aan mensen die niet voldoende middelen hebben om ernaartoe te kunnen gaan! Hartelijk dank voor je steun en je geloof!