Boetafees 6 november 2015

uitnodiging boetafees bis

Voor de derde maal organiseert VZW BOETA het BOETAFEES. De 4 studenten die van onze vzw een studiebeurs kregen toegewezen doen of deden het uitstekend. De gemeenschap van Ocean View in Kaapstad hebben we ook al een busje kunnen aanbieden. Het busje zorgt voor vervoer van studenten naar extra –scolaire activiteiten, maar staat ook in voor het vervoer van zieken (naar ziekenhuis of arts) en verplaatsingen allerlei van de verantwoordelijken van de gemeenschap. Voor 2016 zouden we graag onze werking i.v.m. studiebeurzen verder zetten en ook de wijkbibliotheek uitbouwen tot een echt ontmoetingscentrum van de wijk. Priester Pieter Delanoy heeft jullie veel goed nieuws te vertellen op 6 november aanstaande. Kom en geniet van een gezellig samenzijn en steun daarmee onze vzw. Kan je niet komen … geen nood ga even naar www. boeta.be en je kunt even nagaan waar de vzw. Boeta voor staat en hoe je ons en de gemeenschap van Ocean View kunt steunen. Hartelijk dank bij voorbaat!